Hoe Worden De Fondsen Overdracht Van Accounts?

Als een veilige belegging, fondsen zullen meestal niet worden van uw rekening afgeschreven. Een financiële instelling (bank, trust bedrijf, enz.) Zou in het algemeen alleen kijken naar de fondsen in uw account en zou niet cash voorschotten te eisen om het geld op te nemen.

Fondsen

Als u wilt het geld op te nemen, moet u wellicht om naar uw bank, en maak dan een overschrijving via uw bank of het dichtstbijzijnde kantoor van dezelfde instelling. Zodra de overdracht is gemaakt, zou het fonds rechtstreeks worden verzonden naar uw account. Het zal ook worden afgetrokken van uw bankrekening en vervolgens verstuurd naar uw bankrekening. Als het niet wordt overgedragen door uw bank, kunt u middelen die u al hebt gebruikt.

U kan worden gevraagd om een ​​controle uit te maken van de bank of de betaling houdt. De fondsen zouden dan worden genomen van uw account door die controle. Als je niet genoeg geld om een ​​controle uit te maken, zou het geld worden gemaild naar je.

Mogelijk wordt u gevraagd om fax in een cheque voor uw geld. Je zou zelfs worden gevraagd om naar de bank en zorgen voor identificatie.

Als je onvoldoende middelen om de overdracht door middel van controle van de bank doet, kunt u ook uw eigen controles te gebruiken. Of je zou kunnen gaan op uw bankrekening en geld opnemen via uw controles.

Ook interessant

Financieel

Aan de andere kant kan een openbare financiële onderneming, ook wel een openbaar bedrijf genoemd, een verscheidenheid aan overheidsvoorschriften hebb ...

Lees verder

Banken

Faillissement Verlichting - Doen Banken Maken Geld uit Als u Slecht Krediet is Onbetaald?Banken bestaan ​​in de moderne wereld om geld te verdienen. ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Factoring en Incasso - Wat is het Verschil?Factoring is een proces dat wordt gebruikt door een financiële instelling om de schuld te verzamelen van c ...

Lees verder